Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
L'Ajuntament i els club esportius locals, junts contra l'LGTBI-fòbia en l'esport

Imatge
Aquest divendres, 19 de febrer, es commemora el Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia en l'Esport i contra l'LGTBI-fòbia en el Futbol. Amb aquesta commemoració, l'Ajuntament, en col·laboració amb l'associacionisme esportiu local, vol refermar el seu compromís a favor de la igualtat de totes les persones i treballar conjuntament per eradicar les discriminacions i les agressions per motius d'orientació sexual que moltes vegades es donen als camps i pavellons; en definitiva, treballar conjuntament per eradicar l'LGTBI-fòbia en el món de l'esport. Amb motiu d'aquesta commemoració, vol donar difusió al manifest conjunt signat amb l'Observatori Contra l'Homofòbia.

Des d'avui dimecres i fins la setmana vinent, restarà penjada al Poliesportiu la pancarta amb el lema 'Per un Ripollet lliure d'LGTBI-fòbia' amb la que l'Ajuntament ha convidat a les entitats esportives de Ripollet a que es facin una foto i la comparteixin a les seves xarxes socials i canals de comunicació, etiquetant @ajripollet. Conscients de la seva implicació, també es convida a que, a més del seu suport al Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia en l'Esport i en el Futbol, també comparteixin la tasca que realitzen en aquesta línia. "Sabem que comparteixen aquest compromís amb nosaltres i que treballen per educar i transmetre valors com el respecte i la tolerància des de la infància i l'esport base, perquè els nostres esportistes puguin desenvolupar la seva activitat amb seguretat i confiança", ha assegurat la regidora d'Esports, Andrea Guijarro.

El regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, ha explicat, per la seva part, que "volem trencar amb l'LGTBI-fòbia al món de l'esport, on el col·lectiu LGTBI sembla que no té cabuda, moltes vegades degut a la falta d'esportistes referents clarament fora de l'armari i visibles. Cal canviar això d'una vegada per totes, apostant per la visibilitat esportiva i no discriminatòria, desde l'esport base fins als mes veterans".

Des de l'Ajuntament també s'ha convidat a tots els clubs de futbol a participar al taller formatiu online i gratuït "LGTBI-fòbia al món del futbol", organitzat pel Consell Comarcal. Una formació que va dirigida a totes aquelles persones que desenvolupen tasques a les entitats de futbol i té com a finalitat conèixer els orígens de la discriminació per motius de gènere i oferir eines a les entitats esportives per aturar la LGTBI-fòbia.

Icona Enllaš a fitxer extern
 [Obrir]

17/2/2021


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ