Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Pląnol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pśblica
      Licitació Electrņnica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Aquest dimecres comencen les proves massives de la COVID-19 als usuaris pertanyents al CAP 1

Imatge
La realització de les proves es farà al Centre Cívic de Can Mas, del 2 al 5 de desembre, de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h, a totes aquelles persones majors de 14 anys que tenen com a centre de referència el CAP Ripollet.

Amb l'objectiu de treballar en la intervenció comunitària per lluitar contra la COVID-19, del 2 al 5 de desembre es realitzarà un cribratge intensiu a les persones que tinguin com a centre de referència el CAP Ripollet (carrer de Casanovas, 4). Aquesta actuació forma part de l'estratègia conjunta que el Departament de Salut ha establert amb l'Atenció Primària Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut, amb la col·laboració dels diferents ajuntaments dels municipis on s'han organitzat els dispositius de cribratge, i el Servei de Vigilància Epidemiològica. Els tests de detecció es realitzaran a la població de més de 14 anys.

El dispositiu, que estarà ubicat al Centre Cívic de Can Mas, estarà en funcionament del dimecres 2 al dissabte 5 de desembre, de 9 a 14 h i de 15 a 19 h, sense necessitat de cita prèvia. És important presentar la targeta sanitària per facilitar els tràmits. En els propers dies, les persones que estan cridades a participar al cribratge rebran un SMS informatiu. Els resultats, en cas de ser negatius, es comunicaran a través d'SMS i es penjaran a la plataforma La Meva Salut. En cas de resultat positiu, es trucarà per telèfon per donar les indicacions oportunes i fer-ne el seguiment. Cal destacar la importància de fer l'aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.

L'objectiu d'aquesta estratègia és poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió, incidint en aquells municipis o zones on la incidència de la COVID-19 pot ser més elevada. El Departament de Salut convida la ciutadania a participar activament en aquestes proves, que es fan per aturar l'extensió del virus, donat que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.

NdP


2/12/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanēament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Catalą Ocupació