Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El PSC votarà "no" a les ordenances fiscals i denuncia que s'apuja l'IBI "per la porta del darrere"

Imatge
El grup municipal del PSC ha anunciat aquest divendres a la tarda que es posicionarà en contra de les ordenances fiscals per al 2021, que es portaran al Ple Municipal del mes d'octubre després de l'aprovació inicial el darrer Ple, quan els socialistes es van abstenir. Segons ha explicat el portaveu de la formació, Luis Tirado, en la primera roda de premsa presencial del partit des de la declaració d'estat d'alarma, realitzada a la Sala de Plens per garantir les distàncies i mesures de seguretat, el grup socialista es posicionarà en contra de la modificació "perquè no es va respectar l'acord del Ple d'octubre de 2019", en el qual totes les forces van acordar rebaixar el coeficient de l'IBI per compensar les afectacions de la revisió cadastral al municipi.

Segons Tirado, la no rebaixa del coeficient suposarà 326.000 euros més de recaptació, una pujada mitjana del 4% de l'impost, "en un moment de crisi molt important que pateixen les famílies" i en el qual "els municipis que envolten Ripollet han congelat aquest tribut". Segons el portaveu del PSC a Ripollet, la formació no entén la postura del govern municipal i "per què no compleixen els compromisos amb la resta de partits i la ciutadania". També acusa a Decidim de "frau" i "engany a la ciutadania", amb "una pujada per la porta del darrere que la gent es trobarà quan vegi els rebuts".

Luis Tirado també ha acusat al govern de "falta de transparència" i d'"incapaç de gestionar bé els recursos municipals", posant com a exemple les taules del Pla de Xoc, on considera que s'han creat "tantes línies de treball que les comissions s'estan diluïnt", quedant totes elles "infradotades". Pel que fa a la transparència, Tirado ha pres d'exemple tant els resultats i les línies de treball del Pla de Xoc, que considera que no arriben bé a la població; els resultats del web municipal en l'informe d'Infoparticipa, on suspèn constantment, i el fet que el codi ètic de Decidim hagi desaparegut del lloc web del partit, "on hi havia apartats com la limitació de mandats".

JPL


16/10/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ