Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Re-Orientació de persones en situació sector de la construcció

ImatgeFormació per a l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció

OBJECTIUS
D´acord amb obligatorietat de certificar per part dels treballadors de la construcció haver cursat la formació en prevenció de riscos laborals, des del servei oferim la formació inicial per tal de poder tramitar la Targeta Professional de la Construcció i acreditar-se com a professional del sector.

Formació PMO
Adrecat a:El programa va adreçat a desocupats que provenen del sector de la construcció.
Ofereix:El Patronat Municipal d´Ocupació de l´Ajuntament de Ripollet ofereix un programa destinat als ciutadans/es del municipi desocupats/des que provenen del sector de la construcció amb l´objectiu de promocionar iniciatives que millorin l´ocupabilitat i augmentin les possibilitats d´inserció laboral d´aquests/es usuaris/àries de Ripollet.
Es treballa la reorientació laboral identificant competències que puguin ser útils en altres feines i fomentant el coneixement de l´emprenedoria com a alternativa a la situació d´accés al mercat de treball actual.
En col•laboració amb la Fundació Laboral de la Construcció s´impartiran cursos sobre "Prevenció de riscos laborals del sector de la construcció" de per millorar la qualificació d´aquests treballadors .
Més dades:Els cursos tindrà una durada de 8 o 20 hores, 8 hores si és el curs inicial i 20 si és el curs específic i al final de l´acció formativa s´impartirà un certificat acreditatiu.
Informació:Patronat Municipal d'Ocupació, c/ Sant Sebastià, 26. Telf. 93 580 76 42

Més imatges:
ImgBox1

Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior